Sesongens første seiere for D1

16/10/2022

Søndag var jentene i Trondheim for å spille NM-cup-kamp mot Trondheim Ballklubb, 16.delsfinale. Men først skulle det spilles seriekamp mot Førde2 lørdag, og da kom årets første seier for hjemmelaget, Skjetten vant 3-1.

Første sett startet bra for Skjetten, men etter en solid ledelse slapp hjemmelaget Førde inn i kampen, og det ble bortelaget som tok føringen. Mot slutten kom Skjetten tilbake og det ble jevnt og spennende. Men, Førde tok siste stikket og vant settet med 29-27.

I andre slet Førde med mange feil, og Skjetten tok kommandoen fra start og vant settet 25-14.

Sett 3 startet med mye rot fra begge lag, og det ble relativt jevnt, men med Førde hakket foran. Ved 12-12 og utover ble det jevnt hele veien videre, men nå var det Skjetten som hadde marginene på sin side, og knep settseieren med 25-22

Sett 4 startet relativt jevnt, men Skjetten tok etter hvert føringen. Førde så ut til å miste troen, og det ble 21-9 til hjemmelaget. Så kom en klassisk «kollaps» av Skjetten, som man ofte ser når man tror at settet allerede er vunnet. Førde spiste seg innpå til 21-15, men hjemmelaget fikk skjerpet seg og dro i land settseieren med 25-17.

Neste seriekamp for Skjetten er borte 29.oktober mot Tromsø2.

Og i Trondheim? Der ble det også seier for Skjetten, og nå venter 8.delsfinale i neste runde i NM.