Ungdomsturneringen helga 12-13.november

14/11/2022

Det ble to lange dager i Skjettenhallen for både spillere, foreldre og arrangører. Kampene startet kl 9.30 og finalene ble ikke ferdige før i 18-19- tiden. Avhengighetsforhold mellom kamper og jevne 3-settere medfører dessverre tidsforsinkelser.

Skjetten stilte 2 lag i hver klasse, lørdag var jentene under 17 år (JU17) i aksjon, og søndag var det JU15 sin tur. Ett lag fra begge klasser nådde semifinalene.

Det ene JU17- laget spilte seg til bronsefinalen, og vant den kampen 2-1 mot Ottestad A.

Finalen i JU17- klassen ble vunnet Vikersund IF med 2-1 mot Skreia 1 i en meget jevnspilt og spennende kamp.

JU15 Grønn spilte også bronsefinalen, men gikk på et 2-0 tap mot Moss Blå i en kamp som var jevnere enn resultatet tilsier, settsifrene ble 25-22, 25-23.

Finalen i JU15- klassen ble vunnet av Jardar Hvit med 2-1 mot Sandefjord TIF 2. Også her fulgte lagene hverandre helt til siste slutt i en spennende kamp.

Arrangementsmessig har klubben god grunn til å være fornøyd. Foreldrene til spillerne stiller opp til rigging og rydding og kiosken hadde et rikt utvalg av mat og forfriskninger. Stor takk til alle som stilte opp!

Det ble også avholdt dommerkurs for Skjetten- ungdommene denne helgen, og de fikk praktisere gjennom turneringen, sikkert til glede for mange av de tilreisende lagene som da «slapp unna» mange dommeroppgaver. Og det skal sies, mye god dømming å se!