Etterlengtet seier for damelaget!

07/01/2023

I Skjettenhallen møttes i dag hjemmelaget Skjetten og Koll2 til kamp i 1.divisjon. Før dagens kamp hadde Skjetten- jentene bare en seier å vise til, men etter dagens kamp kunne de notere enda en seier.

Det første settet vant Koll2 klart med 25-15. Skjetten-laget fungerte dårlig, mange feil gikk på basisferdigheter. Koll stilte med et svært ungt lag, smidigere og mer bevegelige enn de rutinerte Skjettenjentene. Rutinen i Skjetten-laget var ikke nok i seg selv til å tukte de unge Koll-spillerne.

Det andre settet startet jevnt, men Skjetten begynte å flytte beina og fikk etter hvert taket på det, og ledet 15-11 før Koll startet en liten opphenting. Videre ble det jevnt med Koll i føringen. Ved 19-19 så Skjettenjentene ut til å få trua tilbake og klarte å kjempe i land en settseier, 25-23.

Tredje-settet startet bra for Skjetten, Koll ble litt satt ut og gjorde mye feil, blant annet i serve-mottak. Periodevis var det publikumsvennlig og bra spill fra begge lag, men Skjetten var ustoppelige og vant settet 25-14.

Det fjerde settet ble jevnt og spennende hele veien. Skulle Skjetten avgjøre kampen, eller måtte de spille et avgjørende femte sett? Ved stillingen 5-5 fikk opplegger Pernille Granlund et overtråkk, og nervøsiteten spredde seg, kunne hun fortsette? Men heldigvis fikk den solide oppleggeren fortsette kampen, og lagene fulgte hverandre tett videre. Og hjemmelaget klaret å ro det hele i land med settseier 25-23, og vant altså kampen 3-1.

Stallen til Skjetten er i år noe tynn, men når de er fulltallige er de med og kjemper på like linje med alle de andre lagene i divisjonen. Lykke til med neste kamp, som er hjemmekamp mot Oslo Volley i Skjettenhallen lørdag 21.januar kl 12. Da kan vi håpe på enda en spennende kamp og forhåpentlig mer publikum på tribunen?