To kamper og en seier for D1 denne helga

04/03/2023

To kamper for D1 denne helga

Lørdag kom tabell-ener Øksil på besøk til Skjettenhallen, og kampen endte med 3-0 til bortelaget, settsifre 13/25, 11/25 og 23/25. De to første settene ble preget av mye ukonsentrert spill og personlige feil fra Skjetten sin side. Så skjedde det som ofte skjer når et lag leder 2-0, de slapper av litt mentalt. Dette, og at Skjetten omorganisert litt på sine 7 spillere, førte til at det tredje settet ble mye jevnere. Dette inspirerte tydeligvis Skjetten- jentene, de fikk trua tilbake, spilte bra og ledet med et par poeng gjennom nesten hele settet. Det raknet først helt på slutten ved 23-23. Rotasjonsoppstillingen var i det momentet litt ugunstig for Skjetten sin del, men gunstig for Øksil som da hadde en uhyre spenstig og god kantspiller ved nettet. Synd for Skjetten- jentene som kunne tatt en oppmuntrende sett-seier her.

Søndag reiste jentene til vestlandet for å spille mot Førde sitt andrelag. Og endelig kom seieren, og med klare siffer 3-0!. Settsifrene ble 21/25 18/25 20/25. Neste kamp er borte mot NTNU2 18.mars. Deretter går siste kamp i Skjettenhallen mot BSI 25.mars