Ungdomsserien ferdigspilt!

20/03/2023

Ungdomsserien er ferdigspilt!

Den siste turneringen var en såkalt Galla-turnering, som vil si at alle lagene spiller på samme sted på tvers av nivåinndelingene som ellers gjøres gjennom sesongen.

JU17 spilte lørdag i Tønsberg. 36 lag var med, delt på 12 grupper. Skjetten stilte med 2 lag, Skjetten Grønn- og Hvit.

Hvit ble nr 2 i gruppa si, og gikk til A-sluttspillet. Der røyk de ut mot Finstad i første kampen, og fikk til slutt plass nr 21..

Grønn ble sist i sin gruppe (med 1 settseier) og gikk til B-sluttspillet. Spilte seg til kvartfinale, hvor de røyk ut 1-2 mot Ivrig. Sluttplassering nr 29.

Sammenlagt for hele sesongen ble grønn nr 22 og hvit nr 21 (av 35 lag)

JU15 var i aksjon på søndag i Askim. 44 lag var med, delt i 15 grupper. Skjetten stilt med 3 lag, Skjetten Grønn, Hvit og Svart.

Grønn vant sin gruppe og kom til A-sluttspillet. Der spilte de seg til kvartfinale, men røyk ut 1-2 mot Sandefjord. De fikk da (delt) 5. plass i hele turneringen. Totalt gjennom sesongen ble de det beste Skjetten-laget med en 8.plass. Sterk innsats!

Hvit ble nr 2 i sin gruppe og endte i B-sluttspillet. Der røyk de ut 0-2 mot Skjeberg (som vant B-finalen). Plasseringen ble nr 23.

Svart ble nr 3 i sin gruppe, men var godt med og hadde settseiere i begge kampene. I C-sluttspillet spilte de seg helt til finalen, som de vant! Dette var da kampen om plassene 29-30 i hele turneringen. Sluttplassering nr 30.

Sammenlagt for hele sesongen ble grønn nr 8 og hvit nr 24  (av 44 lag). Skjetten svart var kun med i den siste turneringen.

Kamper og resultater i ungdomsserien kan sjekkes på denne linken.

Noen bilder fra siste turnering