Siste hjemmekamp for damelaget

23/03/2023

Siste hjemmekamp for damelaget – MØT OPP!

Årets siste kamp for damelaget går mot BSI i Skjettenhallen lørdag 25.mars kl 12.00. Gratis inngang.

Sesongen i 1.divisjon har ikke helt gått veien for damelaget. For to år siden spilte de i elite-divisjonen, men allerede da hadde laget frafall av spillere. Det endte som vi vet med nedrykk, og denne sesongen har de spilt i 1.divisjon. Trenermangel medførte at de måtte gjennomføre sesongen med spillende trener, noe som i seg selv er en krevende øvelse. Videre har laget slitt med en liten og sårbar spillerstall. Laget vil ende på sisteplass i serien, uavhengig av om de skulle vinne siste kampen mot BSI. Mest sannsynlig vil de rykke ned, men der er en teoretisk mulighet for å stå siden andre klubbers andrelag må vike plassen dersom førstelaget deres rykker ned fra elite. Beslutningen om dette tas av volleyballforbundet.

Uansett, lørdag går siste kampen, de har ny trener, og med god hjelp fra hjemmepublikum kan det ligge an til en positiv opplevelse som kan være god å ta med inn i neste sesong.

Vi håper at så mange som mulig fra juniorstallen møter opp, dere har jo også egeninteresse av å se hvordan volleyballkamper kan spilles.

Bildet er fra en av de få seierene denne sesongen, her borte mot Førde.