LOKALBIDRAGET

03/05/2023

Romerike Sparebank (tidligere Lillestrømbanken) deler hvert år ut penger i ordningen LOKALBIDRAGET. Det skal deles ut 4 millioner kr til kultur og idrett, og de foreningene som deltar får penger ut fra hvor mange stemmer de får fra kundene i banken.

Det er kun kunder i banken som kan stemme, og kun gjennom mobilbank (ikke vanlig nettbank). Er du kunde i banken men har ikke appen ennå? Last den ned på telefonen eller nettbrettet ditt, den er fin å bruke.

Hvorfor stemme på oss? Pengene som kommer inn vil gå til høstens kick-off og treningsleir for ungdomsavdelingen i klubben vår. Vi ønsker å gjøre denne leiren så billig som mulig med håp om å inkludere flest mulig til denne sosiale helgesamlingen.

Slik gjør du det:

Logg inn med mobilbank-appen, bla litt nedover for å finne riktig sted. Når du har trykket på «knappen» skal du velge forening. Listen kommer opp alfabetisk så du må bla litt nedover for å finne SSK Skjetten Volleyball. Så kan du stemme på oss! Takk!

OBS! Avstemmingen varer fra 1. mai til 1. juni. Og husk at pengene vi får inn på dette vil gå uavkortet til å redusere prisen på høstens treningsleir.

Bildet er fra fjorårets treningsleir