God oppslutning om treningsleiren

21/08/2023

God oppslutning om treningsleiren

Fredag dro ca. 60 unge volleyballspillere fra Skjetten Volleyball og 8 gutter fra Spirit Lørenskog til Skien på treningsleir. Den første treningsøkten ble holdt i Skjettenhallen og Slorahallen fredag ettermiddag, før bussen kjørte til Skien fritidspark (en dobbeltdekker holdt sånn cirka akkurat).  Med enda to treningsøkter på lørdag og to på søndag ble dette et skikkelig kick-off før sesongstart. Det var med jenter i flere aldersklasser, volleyballskolen, JU15, JU17 og JU19. Og i tillegg altså GU19- gutter fra Spirit. Med trenere, ledere og foreldre var vi til sammen en gjeng på rundt 80 deltakere. Vi returnerte på Skjetten senter søndag  i 18- tiden, slitne og godt  fornøyde. Vi ønsker alle spillerne og lagene lykke til med sesongen som kommer.

Bilder fra helgen finner foreldre og spillere på Spond. Her  er hele gjengen samlet.