Spille volleyball

Verdens største idrett? For 20-30 år tilbake var dette noe man i volleyballmiljøet i Norge hevdet og diskuterte, og det kommer jo an på hvordan man ser på det. Men spiller det noen rolle? Det er nok å konstatere at idretten er svært utbredt og spilles av mange utøvere i mange land over hele verden.

Det vi kan si er at hvis du først er bitt av volleyball-basillen, så kan du ha det fint med idretten i mange, mange år. Det kan spilles på alle nivåer, med tilpassede regler og konstellasjoner. Har du grunnteknikkene inne, får du glede av det f.eks. når gjengen leker seg med sandvolleyball på stranden. Eller som en aktivitet med arbeidskollegaer på jobben. Og dersom du vil utfordre deg sjøl og se hvor langt du kan komme som aktiv spiller, ligger mulighetene der både for innendørsvolleyball og sandvolleyball.

I Norge er det uansett lurt å tilknytte deg en klubb. Les mer på Norges Volleyballforbunds nettsider.

I Skjetten Volleyball har vi på jentesiden et bredt tilbud, fra volleyballskole for de yngste, via aldersbestemte lag JU15, JU17 og JU19, og seniorspill. Senior damelaget spiller pt i 1.divisjon (2023-24), men har faktisk vært oppe og snust på elitenivået i to sesonger.

På gutte/herresiden har vi dessverre ikke noe tilbud, noe som mest skyldes for lite tildelt tid i idrettshall. Vi har en avtale med klubben Spirit Lørenskog om å fordele spillerne slik at at gutter får tilbud hos Spirit og jenter hos Skjetten. Det er jo en slags løsning, men det burde være plass til alle, i alle klubber.

Du finner mer om de ulike lagene våre i menyen under Lag&Treningstider.