Sponsorer

Støtt idretten – bli Skjetten- sponsor!

Det koster penger å drifte en idrettsklubb, og vi ønsker velkommen alle former for sponsing. Det er et mål for oss å holde avgiftene for ungdommene så lave som mulig, pengene bør ikke være et hinder for å kunne delta i idrettsbevegelsen.

Sportslig satsing på seniornivå kan gi en bedre promotering av din bedrift. Seniorlaget har vært i eliteserien, og nå i 1.divisjon (nivå 2 i Norge). Disse kampene blir streamet, og det vil synliggjøre reklame som henger i hallen. Og deltakelse i en landsomfattende liga kan gi flere fordeler. En hovedsponsor kan hjelpe laget tilbake til øverste nivå.

Hva vi kan tilby for din bedrift er for enkelhets skyld satt opp som noen «pakker» pr. sesong. Men ingenting er fastlåst til dette, kom gjerne med forslag selv.

Pakke 16000,-Logo på hjemmesiden og sosiale medier, som Facebook.
Pakke 212000,-
+ utg
Pakke 1 + logo på drakter. Dette blir mer synlig i topp-seriene siden spillerne gjerne blir promotert med bilder osv.
Pakke 312000,-Pakke 1 + Logo på reklameseil i Skjettenhallen på hjemmekamper. Vil vises på bilder og filmopptak av kampene.
Pakke 418000,-Pakke 1 + Logo på et permanent reklameseil i Skjettenhallen. Seilet vil alltid henge i hallen, og vil bli synlig på bilder og filmopptak.
Hoved-
sponsor
Egen avtale