Volleyballskolen

Ønsker du å prøve noe nytt?

Hva med å prøve VOLLEYBALL?

Skjetten tilbyr volleyballskole for nybegynnere. Normalt er det inntak to ganger, høst og nyttår. Av praktiske årsaker må vi på et tidspunkt sette stopp på inntaket, men du kan da enten vente til neste semester, eller sette deg på en venteliste, skriv til skjettenvolleyball@gmail.com.

Volleyballskolen er for de som er 10 år og eldre. Interessen denne høsten er stor, og vi kjører to kvelder i uka på 2 eller 3 baner, alt ettersom.

Treningene foregår i Skjettenhallen onsdager kl 17.00-18.00 og fredager kl. 17.30-18.30.

Volleyballskolen er et alternativ til de dominerende idrettene, et sted for deg som vil prøve noe annet.

Her får du balltilvenning og grunnopplæring i volleyballteknikk og spill. Formålet er å gi deg en raskest mulig vekstkurve, og når du mestrer de grunnleggende teknikkene vil du oppleve at volleyball virkelig er et morsomt spill. Du kan om du vil  etter hvert gå over til spillergruppene i Skjetten (for jenter) eller Spirit (for gutter, de holder til i Lørenskog). Ut fra de ressurser som de to klubbene rår over (les: tilgjengelig halltid), tror vi dette er den beste måten å ta imot nye volleyballspillere på nå. Overgangen til gruppene i de to klubbene kan skje raskt om du er ambisiøs, det blir gjort en løpende vurdering. Ellers er volleyballskolen et trivelig sted, og det kan godt hende at du syns tilbudet der er nok i seg selv.

Hovedtrenere er Jens Jacob Bjørnslett og Mikkel Steen Birkedam – med assistenter fra de øvrige jentelagene.

Pris:
Førstgangsbetaling er 1300 kr, dette inkluderer medlemskontingent i klubben og en startpakke med ball og knebeskyttere.

Se treningstider her.

Siste nyheter